Avantaje
Referințe
Parteneri
Proiecte

   Compania noastră

Alexfrigotehnic sediuInființată în anul 1993, Alexfrigotehnic  este o societate privată cu capital integral autohton.

Obiectul principal de activitate îl constituie Fabricarea şi instalarea echipamentelor industriale de ventilaţie şi frigorifice” .

Activitatea societății se desfășoară într-o minihală industrială de 450 mp, un depozit suplimentar de 550 mp, o sală de prezentare a produselor de  50 mp și o clădire de birouri cu suprafață desfășurată de 150 mp, situate în Targu Mures, judetul Mures.

Compania noastră se află în stadiu de continuă creştere, dezvoltare, extindere, planurile unităţii pe termen mediu şi lung presupunând transformarea sa dintr-un furnizor regional într-un furnizor la nivel naţional. Dimensiunea unităţii (mică spre medie) a conferit acesteia avantajul de a fi mult mai flexibilă folosind acel fel de distribuţie, prestări servicii care să răspundă nevoilor şi să satisfacă preferinţele clienţilor săi.

In anul 2010 am lărgit sfera noastră de activitate si ne-am orientat si spre instalatiile necesare cultivării ciupercilor. Echipa noastră cu ajutorul tehnologilor care lucrează în domeniul cultivării ciupercilor a dezvoltat o serie de echipamente pentru cultivarea ciupercilor adaptată la conditiile climatice din România si pentru urmărirea si controlarea procesului tehnologic. Sistemul nostru permite urmărirea, monitorizarea si reglarea echipamentelor de la distantă.

Oferim clientilor nostrii solutii complete pentru construirea ciupercăriilor, consultantă cu tehnologi, asistentă tehnică, formare tehnolog pentru cultivarea cu success a ciupercilor.

 

   Misiunea noastră

Planul nostru de marketing se bazează pe următoarele fundamente:

Ne aşteptăm să penetrăm mai adânc segmentul privind „alimentarea cu frig” şi „temperatura controlată” de pe piaţă.

Am inceput activitatea pe linia de service fiind axată pe reparaţii, recondiţionări şi vânzări de utilaje şi instalaţii comerciale frigorifice, casnice, activitate aflată atunci, ca multe altele, în fază incipientă pe piaţa romanească locală.

Ulterior obiectul principal de activitate „Fabricarea şi instalarea echipamentelor industriale de ventilaţie şi frigorifice” a cuprins treptat o gamă largă din cadrul căreia amintim: vitrinele frigorifice orizontale şi verticale, vitrine cu perdea de aer, dulapuri frigorifice, lăzi congelatoare, rafturi de perete şi centrale, camere frigorifice pentru temperatură pozitivă şi negativă, tunele de congelare rapidă, agregate frigorifice tip Monobloc ZANOTTI, split, centrale frigorifice, instalaţii frigorifice şi caroserii pentru maşini izoterme.

 

 

Pasiunea nostră

Consultanţă, fabricarea, executarea, vânzarea şi punerea în funcţiune a instalaţiilor frigorifice şi subansamble, de climatizare şi ventilaţie.

Construcţii din structuri metalice cu panouri termoizolante:

(a)    depozite frigorifice şi construcţii anexe aferente;

(b)    hale de procesare, uzine şi construcţii anexe aferente;

(c)    depozite şi ateliere cu diverse destinaţii şi construcţii anexe aferente;

Service şi mentenanţă pentru instalaţiile frigorifice, de climatizare şi ventilaţie, servicii de garanţie şi post-garanţie.

Servicii de depozitare şi manipulare a mărfurilor alimentare, în condiţii de refrigerare şi congelare.