Specialiştii societăţii realizează oferte pachet la cheie incluzând consultanţă, proiect de amenajare, transport, montaj şi asistență tehnică.

 

Consultanță

Consultanţă tehnică privind alegerea optimă a tipului de instalaţie pe bază de comandă la sediul beneficiarului sau la sediul firmei noastre.

 

 

 

 

Proiectare

 

Proiectarea instalaţiilor în conformitate cu nevoile clientului pentru orice fel de instalație frigorifică pe orice tip de agent frigorific, la cheie sau secvenţial în funcţie de necesităţi.

 

 

 

 

Montaj

Montajul şi punerea în funcţiune a echipamentelor achiziţionate, amenajarea spaţiilor comerciale, de birou, etc., precum şi construirea depozitelor frigorifice, atât la nivel industrial cât şi la nivel de mici producători, furnizori, amenajarea spaţiilor comerciale mai mici cu diferite instalaţii frigorifice în funcţie de cerintele clientului, având în spate cei 5 ani de experienţă în proiectare şi montare.

 

 

 

Service garanție și post-garanție

Întreţinerea echipamentelor pe durata de funcţionare. Intervenţii şi reparaţii pentru toate tipurile de instalații frigorifice și de climatizare.